nike air huarache dames

This forum is ONLY to discuss items or submit information or comments about the main site. All other posts will be deleted.

nike air huarache dames

Postby JoannaFowler » Tue Jul 25, 2017 3:26 am

Twee van de Tinker Hatfield s schoen zal botsen met nike roshe heren de nieuwe Nikecourt Zoom Vapor AJ3. De Nikecourt Zoom Damp Air Jordan 3 is een eerbetoon aan twee legendes op hun respectieve sport, Roger Federer en Michael Jordan. Op de prestaties van de tennisbaan komt uit de Zoom Damp 9.5 met Dynamic Fit technologie, zoomunit met ondersteunende Phylon met Federer RF logo. Zoals u kunt zien, komt de algemene uitstraling van de Nikecourt Zoom Vapor uit de Air Jordan 3 met olifantdruk, witte bovenkanten en rode accenten, samen met de originele Nike Air op de hak. Een beperkte release, de AJ3 NikeCourt Zoom Vapor zal op 27 augustus 2014 naar Nike, Niketown NY, vrijgeven op NikeLab-locaties en Vlucht 23.

Terwijl we allemaal wachten om de beslissing van Kevin Durant te horen; Blijven bij Nike of vertrekken voor Under Armour hebben we nog steeds releases met Nike. Toen KD eerst met Nike was ondertekend, wilde hij zijn schoenen betaalbaar zijn. Al jaren hebben ze dit bereikt, maar de prijzen bleken langzaam te markeren. Om de nike roshe dames prijsverhoging te beantwoorden, zou het merk de Nike KD Trey 5 vrijlaten. Dit jaar zal de tweede editie van de schoenen worden gemarkeerd. Getoond zijn 3 nieuwe kleurwegen van de Nike KD Trey 5 II die Zoom Air en Flywire gebruikt. De drie kleuren zijn Photo Blue / Team Orange, Rift Blue / Bright Mango en Cannon nike air huarache / Mystic Green-Mango. U kunt ze ophalen van EST Premium, maar een Amerikaanse versie is nog niet bepaald.

Op dit moment zijn we er zeker van dat jullie allemaal aangepaste sneaker fans hebben gehoord van FBCC NYC, en het onberispelijke werk waaraan hij bekend is geworden. Zijn laatste paar douane gebruik de Nike Kobe 9 Elite Low als het canvas en arriveer in een Kill Bill-thema, geelrode kleurweg. Briljante geelgekleurde pythonhuid bedekt de bovenkanten, terwijl de middelzool- en hielwacht spat, bloedrode verf die over de zwarte basis wordt gegooid, evenals de binnenzolen. FBCC vervolgt zijn gebruik van python huid in zwart op de achterkant van de schoenen. De Nike Swooshes komen in zwarte alligator huid, struisvogel nike air huarache heren huid voor de voering. Kijk beter naar alle kanten van de schoenen, en de inspiratie achter hen, verder naar beneden!

Na een paar teaserfoto's en kleine voorvertoningen hebben we eindelijk een volledige blik op de samenwerking van Rukus Board Shop met Nike SB op de Dunk Low bekend als Crawfish. De Crawfish Nike SB Dunk Low beschikt over rode gevlekte suède om de schoenen met een geel quilted kraag geïnspireerd door maïs. Grijze landt op de teenzak en de veters. De zijpanelen hebben een krant die normaal gesproken je zou neerleggen voordat je naar de stad gaat op je rivierkreeften. De Rukus Board Shop x Nike SB Dunk Low Crawfish releases 16 augustus 2014.

Waar het vandaag het meest over is, is dat Kevin Durant opnieuw met Nike gaat ondertekenen en er zijn berichten die hij kan ondertekenen met Under Armor voor een gerapporteerde $ 30 miljoen per jaar. Vorige week is het contract van KD met Nike verlopen en heeft hij zelfs een geplande 3-daagse bezoek aan het hoofdkantoor van Nike geannuleerd. Dit helpt bij het veronderstellen dat een ondertekening met UA waarschijnlijk is. Andere rapporten suggereren dat Under Armor, een bedrijf uit Baltimore zal spelen van Kevin Durant uit de D.C. en Maryland omgeving. LeBron James geschatte jaarlijkse winst van Nike is 20 miljoen dollar, dus het bedrijf zou het aanbod van UA moeten aanpassen om KD te houden. Blijf bij Sneaker Files, we blijven u op de hoogte houden van waar Durant landt.

Met ruim nike air huarache dames twee weken afstand hebben we nog steeds geen volledige kijk op de Rukus x Nike SB Dunk Low Crawfish. Maar we hebben nog een voorvertoning van wat er te komen is, wat onze beste look is. Zoals u kunt zien, zijn delen van de bovenkant voorzien van geel quiltige gebieden, die gezegd worden geïnspireerd door de maïs die met rivierkreeften wordt gekookt. De maroon suède met vlekken is een directe hoed tip voor de crawfish zelf. Gerugte heeft het de Rukus x Nike Dunk SB Low Crawfish is vrijgegeven op 16 augustus. We hopen dat meer gedetailleerde afbeeldingen binnenkort komen.
JoannaFowler
Old School Rookie
Old School Rookie
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 25, 2017 3:08 am

Return to OldSchoolHipHop.Com Announcements and Updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest