adidas gazelle

The Real Old School Hip Hop Forum....Share and spread knowledge. Keep the history alive...Please limit discussions in the forum to topics no later than 1986.

adidas gazelle

Postby CarrKitto » Mon Sep 18, 2017 12:13 am

Adidas houdt het leuk en ongedwongen voor adidas gazelle deze nieuwe release. De adidas Skate Americana Vin loslaten in een levendige marine- en Fairway Green colorway die veel sneakerheads zou moeten maken, die meer van zijn aard willen. Aangekleed in een Navy Suede, heeft de Skate Americana Vin Fairway Green hiel tabblad en handtekening adidas strepen. Om het model van deze adidas te symboliseren, is er een geïmplanteerd tabblad aan de zijkant van elk model dat adidas Americana vertegenwoordigt. Nu verkrijgbaar bij uw adidas retail locaties; Flatspot biedt ook paren aan aan degenen die geïnteresseerd zijn in aankoop.

Terwijl we alle geduldig wachten op de komst van de adidas Mutombo retro, lijkt het ons alsof onze vrouwelijke sneakerhead tegenhangers ons op het wachten zullen komen. Hieronder vindt u twee nieuwe kleurenwegen voor de adidas Mutombo retro die specifiek voor de dames zijn. Dat is juist, de mensen bij Adidas hebben iets speciaals opgemaakt voor alle dames sneakerheads die er op zoek zijn om wat retro warmte toe te voegen aan hun collecties. Hoewel er nog geen vrijgegeven informatie beschikbaar is, kunt adidas zx flux u er zeker van zijn dat wanneer het eenmaal op het oppervlak is, we het zekerst kunnen doorgeven aan u allemaal. Blijf lezen na de sprong om een andere blik op de WMNS adidas Mutombo te controleren en zorg ervoor dat je het hier bij SneakerFiles voor meer blijft vergrendelen.

Zo was de oorspronkelijke adidas Mutombo blijkbaar niet genoeg adidas hamburg voor het bedrijf om het originele model vrij te geven. Adidas brengt het Mutombo TR Block uit, dat naar verwachting zal worden vrijgegeven na de originele Mutombo release in 2014. Het nieuwe Adidas Mutombo TR Block ziet er erg hard uit en is in staat om alles te verwerken die erop komt. In principe praten over Mutombo zelf. Zoals u kunt zien met de afbeelding hierboven, zijn er maar twee kleuren-manieren voor het TR-blok gepland om te vrijgeven. Een Teal / White / Total Orange Colorway en een Black / Red / White colorway zijn beide opgebouwd zeer mooi dat het oog op het eerste gezicht trekt. De riem en de Mutombo details aan de kant van de adidas tubular sneakers zijn zeer fijne aanraking voor het opwekken van een nieuw model. Naast de kleur heeft de TR Block ook de oh-zo beroemde Mutombo-tong die de meeste van ons sneaker-heads steeds meer zullen zien met het komende jaar.

Een van de meest favoriete lineups van alle anderen in de adidas-serie is de Spezial. Adidas introduceert de nieuwe kardinaal rode kleurweg in de lineup, die zeker veel sneakerkoppen aantrekt. De low-tongue beauty is gekleed in een levendige kardinaal rode suède. De hiel en de handtekening drie strepen zijn gekleed in leder, wat slankeheid en stijl in de richting van de Spezial voegt. Om af te maken heeft de Spezial zijn oh-zo beroemde gouden accenten en witte middenzool. Deze verbindingen zijn nu verkrijgbaar bij uw geselecteerde adidas locaties, waaronder Titolo. Kan dit de beste kleurenweg zijn van de adidas Spezial lineup? Laat ons weten wat u denkt na de sprong.

Sneaker Con keerde het afgelopen weekend terug naar het Nationaal Capitool voor een derde kwartaal. En na nog een succesvolle show met stapelaars en paterons, kunt u op een vierde reis ergens binnenkort op rekenen. Schuim was op het dek, Air Jordans was overvloedig, Adidas Originals had een zieke pop-up tentoonstelling, en een Sneaker Con event-goer heeft de dag met zijn Nike Mag 2011 behaald en de Nike Footwear Shoebox behaald (alleen verkrijgbaar bij de veiling) . Genoeg met chatter, bekijk de volledige samenvatting van Sneaker Con DC van dit afgelopen weekend en blijf afgestemd op de veelgeliefde reclame van Voet later vanavond! Ook zal Sneaker Con deze zaterdag ook adidas futurecraft Miami raken, dus niet voor Floridian lezers, doe het niet mis!

De adidas Originals Decade Mid bood deze lente een witte gekleurde suede twee-pack, en we hebben goed nieuws voor die sneakerheads die in die 1985 stijl binnenkwamen. Het decennium is terug met een andere soortgelijke getup, deze keer in groen en met een ander blokkeerpatroon. Naast witte strepen en soklijnen, krijgen we een beetje toneelstuk op het Donkergroen bovenkant, samen met een zoolrubberzool die echt de klassieke sfeer van huis verrijkt. Deze zijn net aangekomen bij Three Stripes retailers zoals TGWO, dus kijk nog eens en kijk de dag vandaag.
CarrKitto
Old School Rookie
Old School Rookie
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2017 12:09 am

Return to Old School Discussions and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests